1. Vul uw gegevens in

Vul hieronder uw gegevens in. U vindt deze op uw Rekeningoverzicht. Geef ook het beleggingsdoel aan dat u met uw beleggingsverzekering wilt halen.

Belangrijk om te weten

Uw beleggingsdoel
Waarde van uw beleggingsverzekering
Waarde van uw beleggingsverzekering
Waarde van uw beleggingsverzekering
Einddatum

2. Hoe staat u ervoor?

Belangrijk om te weten

Toelichting

Toelichting

Vul eerst uw gegevens in.

Uw mogelijkheden

Vul eerst uw gegevens in.

Terug Wat kunt u doen?

3. Wat kunt u doen?

We laten u graag zien welke mogelijkheden u heeft om uw verzekering aan te passen als dat nodig is. En we laten u weten welke andere of extra producten u kunnen helpen een eventueel tekort op de eindwaarde aan te vullen.

Belangrijk om te weten

Avéro Achmea Lijfrentesparen

  • U bouwt op een geblokkeerde bankspaarrekening spaartegoed op
  • Het spaartegoed hangt niet af van het resultaat van beleggingen
  • U spaart met variabele rente en kunt geld vastzetten in een deposito
  • Van uw spaartegoed koopt u een lijfrente om uw inkomen voor later aan te vullen
Lees meer
Terug

Belangrijk om te weten

Deze beleggingsverzekering-scan is een wegwijzer. Om u te helpen uw beleggingsverzekering te controleren. En te kijken welke mogelijkheden u heeft om uw verzekering aan te passen. Maar het blijft een hulpmiddel. Het is belangrijk te weten dat u aan deze informatie dan ook geen rechten kunt ontlenen. We leggen u graag uit waarom.

Eindwaarde van uw verzekering

De informatie in uw Rekeningoverzicht en in deze beleggingsverzekering-scan is een momentopname. Dat betekent dat de informatie in de toekomst kan veranderen of inmiddels al anders is. De eindwaarden, op basis van een pessimistisch en een historisch rendement, zijn voorbeeldberekeningen. Wat de precieze waarde op de einddatum van uw verzekering zal zijn, is niet te voorspellen. De eindwaarde van uw beleggingsverzekering hangt af van het resultaat van beleggingen. En ook andere zaken hebben invloed op de waarde die u opbouwt. Zoals het risico dat u wilt nemen en hoelang u wilt beleggen. U weet dus vooraf nooit zeker hoeveel uw beleggingsverzekering op de einddatum waard is.

Uw verzekering aanpassen, omzetten of beëindigen

Uw beleggingsverzekering aanpassen, omzetten of beëindigen is niet altijd mogelijk. En kan soms ook nadelige gevolgen hebben. Bijvoorbeeld voor de waarde die u opbouwt. Of voor de inkomstenbelasting die u mogelijk moet betalen. Lost u met uw beleggingsverzekering (een deel van) uw hypotheek af? Dan kunnen veranderingen in uw beleggingsverzekering invloed hebben op uw hypotheek. Soms mag u uw verzekering dan niet zomaar aanpassen of beëindigen. Of alleen met toestemming van uw hypotheekverstrekker.

Een extra product kiezen

De mogelijkheden die we in deze scan geven zijn niet volledig. Omdat deze ook afhankelijk zijn van uw persoonlijke situatie en uw wensen. Ook producten van andere banken of verzekeraars zijn niet in deze scan opgenomen.

Laat u adviseren

De uitkomst van de beleggingsverzekering-scan is geen persoonlijk advies. Wat u het beste kunt doen, hangt af van uw persoonlijke situatie. En de gevolgen van het wijzigen van een beleggingsverzekering of het afsluiten van een extra product zijn niet voor iedereen hetzelfde.

Bespreek daarom met uw adviseur wat u het beste kunt doen. Dan worden ook uw persoonlijke wensen en de op dat moment bekende gegevens gebruikt.