Uw beleggings­verzekering bij Centraal Beheer

Aanvullend product

Wilt u een eventueel tekort op de eindwaarde van uw beleggingsverzekering aanvullen? Dan kunt ervoor kiezen een extra product af te sluiten. U houdt dan uw huidige beleggingsverzekering. En zorgt er met een extra product voor dat u extra waarde opbouwt om uw beleggingsdoel te halen. U kunt daarnaast ook denken aan een overlijdensrisicoverzekering als extra bescherming voor uw nabestaanden.

Om een eventueel tekort op uw eindwaarde aan te vullen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

De RentePlús Rekening is een internetspaarrekening met een variabele rente. Deze spaarrekening geeft u veel vrijheid. U kunt altijd bij uw geld en u bepaalt zelf hoeveel u wanneer wilt storten of opnemen. U regelt alles direct online.

Of de RentePlús Rekening voor u gunstig is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Informeer u daarom goed over de mogelijkheden en risico’s.

De RenteVast Rekening is een depositorekening. Heeft u (een deel van) uw spaargeld niet meteen nodig? Dan kunt u het tijdelijk op een RenteVast Rekening zetten. U krijgt dan een vaste rente. U mag zoveel RenteVast Rekeningen openen als u wilt. En u kiest zelf de looptijd. U kiest met deze depositorekening voor meer zekerheid.

Of de RenteVast Rekening voor u gunstig is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Informeer u daarom goed over de mogelijkheden en risico’s.

Met Extra Pensioen Sparen zet u op een geblokkeerde spaarrekening geld voor later opzij. Mogelijk betaalt u minder belasting omdat uw inleg aftrekbaar is. Over uw tegoed ontvangt u rente. U kunt kiezen voor een vaste en/of een variabele rente. Zo bouwt u kapitaal op. Het eindbedrag hangt dus niet af van het resultaat van beleggingen. Aan het einde van de looptijd keren wij uw spaartegoed niet in 1 keer uit. U koopt hiervan een lijfrente-uitkering. Met deze periodieke uitkeringen vult u uw AOW en eventuele pensioen aan.

Of Extra Pensioen Sparen voor u gunstig is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Informeer u daarom goed over uw mogelijkheden en de risico’s. Bel hiervoor 'Even Apeldoorn' (055) 579 8047. Wij helpen u graag.

Wilt u er daarnaast zeker van zijn dat uw nabestaanden goed verzorgd achterblijven? Dan kunt u aanvullend een overlijdensrisicoverzekering sluiten. Een overlijdensrisicoverzekering zorgt voor een eenmalige uitkering bij overlijden van de verzekerde binnen de looptijd van de verzekering. Nabestaanden krijgen daarmee een kapitaal om de financiële lasten te dragen.

Of een aparte overlijdensrisicoverzekering voor u gunstig is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Informeer u daarom goed over de mogelijkheden, de risico’s en de voorwaarden. Zo kunnen medische waarborgen worden gevraagd.